Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Comunicat de presă

Astazi, 24 noiembrie, începând cu ora 19.30, la Iaşi va avea loc evenimentul de lansare al Noului Ford Focus, în parcarea Centrului Comercial Carrefour Felicia.

GALERIE
NewFordFocus-5door-06
  • NewFordFocus-5door-06
- +

Ford a lansat modelul Focus în 1998 şi de atunci peste 12 milioane de unităţi au fost vândute în toată lumea, dintre care 6,9 milioane în Europa – unde Ford fabrică un nou Focus la fiecare 90 de secunde. Pentru a face faţă cererii din ce în ce mai mari pentru Focus, model care este vândut în peste 140 de pieţe, Ford şi-a sporit capacitatea de producţie globală pentru a fabrica acest model în 8 fabrici de pe 4 continente. Fabricile din Germania, SUA, Rusia, China, Tailanda, Vietnam, Taiwan şi Argentina au o capacitate anuală combinată de peste 1,5 milioane de unităţi Focus.

Noul Focus, modelul cel mai bine vândut în lume, in 2013, are acum un design mai dinamic, un exterior mai impresionant, un pachet de 18 tehnologii de asistare a şoferului, motorizări Euro 6 și îmbunătăţiri majore în economia de combustibil.

La vânzare începând cu luna noiembrie, noul Focus foloseşte pentru prima dată în Europa sistemul SYNC 2, cu display de 8” color, cu touch screen, sistemul de conectivitate avansat al Ford, şi oferă o linie de motoare mai puternice şi în acelaşi timp economice, inclusiv noile motoare de 1,5 litri benzină EcoBoost şi motorină TDCi.

Marius Manolache, Directorul General al ATI Motors Holding, dealerul Ford Iași: „Lansarea Noului Focus la Iași are o semnificație specială. In 2011, odată cu lansarea celei de-a  treia generații Ford Focus, ATI Motors Holding a devenit oficial dealer Ford. In cei trei ani care au trecut, Ford a  devenit cea mai vândută marcă auto de import de pe piața locală. Acum, în 2014, odată cu lansarea Noului Focus, facilităm și prima întâlnire a clubului nou înființat Fan Ford Iași. Luând în calcul facilitățile Complexului 3S de pe DN 28, profesionalismul, transparența și corectitudinea pe care le arătăm clienților, Ford a devenit o mașină foarte dorită în Iași. Clienții sunt mândri că fac parte din comunitatea posesorilor unui Ford și vor să arate acest lucru, o dovadă fiind și acest eveniment. Chiar dacă vremea nu este foarte prietenoasă cu noi în această perioadă, am creat acest eveniment de tip drive in, clienții putând să vină cu familia sau cu prietenii alături de noi, să privească desfășurarea acțiunilor din mașină și să se bucure de surpizele pe care le-am pregătit pentru ei.”


Ford a creat un Focus mai sofisticat şi mai avansat, cu un design îmbunătăţit, pentru a reflecta limbajul de design global One Ford.


În prima jumătate a anului 2014, unul din trei modele Focus vândute în Europa aveau motor EcoBoost de 1 litru, care anul acesta a primit titlul de Motorul Internaţional al Anului al treilea an la rând,o performanţă neegalată de al constructor.

Noul Focus, prin tehnologiile si sistemele de ultimă generație folosite, stabileste un nou standard în clasa compactă. 

www.ford-iasi.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri