Două săptămâni de emoţii pentru fostul decan al Facultăţii de Medicină Generală, Doina Azoicăi

sâmbătă, 01 octombrie 2016, 12:19
1 MIN
 Două săptămâni de emoţii pentru fostul decan al Facultăţii de Medicină Generală, Doina Azoicăi

Judecătorii Tribunalului Iaşi au decis, ieri, să amâne pronunţarea în dosarul în care Doina Azoicăi, fostul decan al Facultăţii de Medicină Generală de la Universitatea de Medicină şi Farmacie, este acuzată de luare de mită. 

Magistraţii stabiliseră iniţial că vor da prima sentinţă din acest dosar pe 30 septembrie. Ieri, judecătorii au considerat că mai au nevoie de timp pentru a delibera, şi au amânat pronunţarea pentru 17 octombrie.

Doina Azoicăi este acuzată de DNA Iaşi de luare de mită după ce a primit un colet cu o tavă de argint şi un ceainic, despre care anchetatorii au stabilit că ar reprezenta o recompensă din partea unui marocan al cărui fiu fusese înscris la facultatea condusă de Azoicăi. În acelaşi dosar mai este cercetat şi Agha Romeen, acuzat de trafic de influenţă. Acesta ar fi promis marocanului că poate interveni pe lângă funcţionari de la UMF şi de la minister pentru a facilita înscrierea studentului. DNA Iaşi a solicitat zilele trecute alte 45 de dosare de înscriere ale unor studenţi străini.

Comentarii