Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Nicolo Napoli a fost prezentat în Copou

GALERIE
Wesley-De-Lucas-csms-petrolul14157452
  • Wesley-De-Lucas-csms-petrolul14157452
- +

 

 
 
CSMS Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă la care au participat preşedintele clubului, Florin Prunea, şi antrenorul Nicolo Napoli. Şeful executivului a explicat de ce l-a ales pe Napoli drept succesor al lui Ionuţ Chirilă: “Am avut un singur motiv: modul în care îşi face meseria, indiferent de greutăţile în care lucrează. E un profesionist sută la sută, ştie să strângă vestiarul. Sunt convins că şi publicul îl va primi cu braţele deschise”.
Napoli, care a mai fost curtat de Poli Iaşi în 2009, a spus că nu are resentimente legate de faptul că atunci a fost preferat Petre Grigoraş şi a precizat că ţinta lui este obţinerea a 10-11 puncte până la sfârşitul turului. Italianul crede că faptul că nu a mai lucrat de foarte mult timp şi că nu e racordat la ceea ce se întâmplă în Liga I nu e o piedică în redresarea echipei. “De la începutul anului, după ce am plecat de la FC Universitatea Craiova, nu am mai lucrat la nicio echipă. Am avut o  vacanţă de opt luni! Am mai stat în România până în luna mai. Nu e o problemă faptul că apoi nu am mai văzut meciurile de aici. Mă voi uita pe CD-uri, pe DVD-uri şi voi urmări meciurile Iaşului. Pe mine mă interesează echipa mea, adversarii mă interesează mai puţin. Am mai lucrat cu Caparco, Mitic, Olah şi Mihalache, cunosc preparatorul fizic, mă voi adapta repede. E o situaţie foarte dificilă, însă am încredere în echipă, în mine. Voi încerca să salvez echipa, care are un grup bun” a declarat antrenorul, care a explicat de ce nu a avut mandate lungi la nicio echipă la care a lucrat: “În afară de Craiova, unde am lucrat de mai multe ori, am antrenat 7 luni pe Severin, 6 luni pe Astra şi câteva săptămâni la Braşov. De la Braşov am plecat pentru că nu mi-a plăcut grupul, care nu se pregătea fizic bine, la Severin au fost probleme cu banii, iar de Astra ne-am despărţit”.
Napoli a mai spus că va urmări rezultate imediate - “Mă interesează punctele, nu altceva. Ştiu că în România nu se dă timp antrenorilor pentru a lucra. Vom încerca să pornim bine vineri şi să batem Botoşani” – şi că se va baza pe tot lotul de jucători: “Mă voi baza pe toţi cei 28 de jucători din lot. Wesley e un jucător foarte important pentru echipă”.
CSMS Iaşi va intra astăzi în cantonament în vederea meciului de vineri cu FC Botoşani. Dacă înaintea precedentului meci jucat acasă, cu Concordia Chiajna, echipa nu a găsit locuri de cazare în Iaşi, de această dată nu sunt probleme la acest capitol. (Ovidiu MINEA)

 

Prunea, la atac!
Luni seară, în emisiunea Divizia Locală, realizată de Ovidiu Minea la Digi 24 Iaşi, preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, l-a ameninţat pe fostul antrenor, Ionuţ Chirilă, care lăsase să se înţeleagă că va face unele dezvăluiri legate de club. “Nu înţeleg niciodată de ce trebuie să arunci cu noroi când pleci dintr-un loc unde cred că ţi-ai făcut şi prieteni, unde ai lucrat cu o mână de oameni. Lăsându-ne pe noi la o parte, pentru că pe noi nu trebuie să ne respecte, însă măcar pe jucători. Să te apuci să arunci cu noroi, într-un moment greu ca al nostru... Eu îl anunţ de acum că răspunsul va fi unul pe măsură, civilizat, în limite legale şi în baza regulamentului FRF. Ne-am strâns mâna civilizat, nu am putut să cred că după ce a plecat de aici, el a spus ce a spus” a spus Prunea.
Şeful executivului ieşean l-a desfiinţat pe Adrian Falub, care a fost foarte aproape să devină antrenorul Iaşului sâmbătă: “Pentru mine, începând de sâmbătă dimineaţă, această persoană nu mai există, nici ca om, nici ca antrenor. Cred că i-a dezamăgit şi pe suporteri comportamentul vizavi de un club care într-un moment delicat al carierei lui i-a întins o mână de ajutor şi l-a respectat. Cine vrea să-l angajeze pe Adrian Falub să-l angajeze. Sincer, eu nu l-aş recomanda!”.
Prunea a anunţat şi care este ţinta lui Nicolo Napoli: “Ne gândim să facem 17-18 puncte până în iarnă. Dacă nu facem nici 15, situaţia este gravă”.
 
 
 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri