O săptămână departe de casă

miercuri, 24 august 2016, 01:43
2 MIN
 O săptămână departe de casă

 

CSM Politehnica joacă vineri la Chiajna şi miercurea viitoare cu Steaua * lotul ieşean va rămâne la Snagov până joia viitoare
 
 
După antrenamentul de astăzi, CSM Politehnica Iaşi va pleca la Bucureşti, cu avionul. Echipa pregătită de Nicolo Napoli va sta departe de Copou mai bine de o săptămână. CSM va pregăti la Snagov următoarele două partide oficiale, cea de vineri, din etapa a VI-a, contra Concordiei Chiajna, care va începe la ora 18:30 şi restanţa din prima rundă, de miercurea viitoare, cu FC Steaua Bucureşti. Cum meciul cu steliştii se va termina în jurul orei 23, şefii clubului ieşean au decis ca echipa să rămână la Snagov şi după duelul cu vicecampioana României, astfel că revenirea acasă va avea loc joia viitoare, tot cu avionul.
Oficialii CSM Politehnica aşteaptă ca echipa să depăşească impasul în care se află, trupa condusă de Napoli nemarcând în ultimele şapte reprize şi necâştigând în ultimele trei partide oficiale, disputate la Botoşani, în Cupa Ligii şi în campionat, la Craiova, contra CS Universitatea şi cu Viitorul Constanţa. De altfel, încă de după meciul cu dobrogenii, disputat vinerea trecută, în Copou, preşedintele Florin Prunea a spus că “ne aşteaptă o dublă dificilă, cu Chiajna şi cu Steaua, însă aştept reacţia echipei. Trebuie să avem o altă atitudine şi să obţinem cât se poate de mult din aceste deplasări”.

Componenţa delegaţiei care va face deplasarea spre Capitală va fi definitivată astăzi. Unul din semnele de întrebare este legat de Alexandru Creţu, fotbalist care nu a mai fost convocat la ultimele partide după ce a intrat în conflict cu şefii clubului. “Aştept în continuare răspunsul lui Creţu în privinţa ofertei scrise pe care i-am făcut-o pentru prelungirea contractului care expiră vara viitoare. I-am făcut o ofertă foarte bună, sper să nu se mai lase influenţat de alte persoane şi să o accepte” a declarat Prunea, care a anunţat că va purta ieri noi discuţii cu fostul internaţionale de tineret. 

 

 

Comentarii