Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

S-a închis robinetul la transferurrile Stelei

GALERIE
argaseala.jpg
  • argaseala.jpg
- +

Bourceanu, Rusescu şi Papp sunt ultimele achiziţii în această toamnă

 
Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii Paul Papp, Alexandru Bourceanu şi Raul Rusescu reprezintă ultimele transferuri ale campioanei României din această vară. "Cei trei jucători de pe cele trei linii, apărătorul Paul Papp, mijlocaşul Alexandru Bourceanu şi golgeterul Raul Rusescu sunt ultimele transferuri care au fost făcute de Steaua în acest sezon de vară. Raul şi Alex au revenit de la echipele la care au plecat, pentru că ei ştiu ce înseamnă să joci la Steaua, ei au cunoştinţă de spiritul Stelei şi au experienţa competiţilor internaţionale jucate cu Steaua. Paul Papp a fost în vederile noastre înainte să plece din ţară, şi-a făcut stagiul acolo, cu o mică pauză în România, a venit la Steaua. Se poate integra în sistemul de joc al Stelei şi cred că aceste trei achiziţii vor da forţa necesară Stelei pentru a-şi îndeplini obiectivele propuse pentru anul ăsta", a spus Argăseală. Oficialul stelist a afirmat că, pentru Papp şi Rusescu, Steaua are opţiune de cumpărare în vara viitoare. "În momentul în care jucătorii au venit la Steaua, nu a fost niciun fel de altă discuţie legată de alte transferuri sau o altă discuţie legată de a veni sau nu a veni aceşti jucători. Paul şi Raul sunt un an de zile împrumutaţi, cu opţiune de cumpărare. Sunt sume importante. I-am luat împrumut pentru că înţelegerea cu cluburile respective a fost în acest mod", a completat Argăseală, care a precizat că Bourceanu, care a venit accidentat, îşi va continua recuperarea în România, chiar dacă a apărut posibilitatea de a se pregăti cu staful medical care a plecat cu Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită. El a explicat că trei jucători tineri din lotul Stelei vor fi împrumutaţi la echipe din România, însă nu a precizat numele acestora.
Întrebat dacă atacantul Jeremy Bokila va mai ajunge la Steaua, Argăseală a răspuns: "Ni l-am dorit foarte mult pe Bokila. Iniţial ei nu au vrut să lase niciun loc de discuţie. Când au devenit puţin mai flexibili, ulterior ne-am dat seama, au făcut-o diplomatic ca să poată trage de timp. Noi am acceptat toate condiţiile lor, dar ei au spus că nu mai pot transfera acest jucător, întrucât ei au nevoie de un atacant şi nu au reuşit să aducă jucătorul pe care îl doreau. Nu a fost decât o mască prin care doreau să tragă de timp. Astfel jucătorul a rămas la Terek."
Alexandru Bourceanu (Trabzonspor) va purta la Steaua tricoul cu numărul 55, acelaşi pe care l-a avut până în iarnă, Raul Rusescu (FC Sevilla) va avea numărul 25, în timp ce Paul Papp (Chievo Verona) pe cel cu numărul 6.
 
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri