Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Simona Halep vs. Ana Ivanovic 6-7, 6-3, 3-6. Halep pierde, dar merge in semifinale de pe primul loc

GALERIE
simona halep
  • simona halep
- +

Simona Halep a pierdut astazi in trei seturi (6-7, 6-3, 3-6) in fata Anei Ivanovici (Serbia) ultimul meci ultimul meci din grupa Rosie a Turneului Campioanelor. Halep a pierdut inexplicabil primul set dupa condusese cu 5-2, dar l-a castigat fara mari emotii pe al doilea, ceea ce insemna deja ca si-a asigurat primul loc in grupa.

Al treilea set nu mai avea nici o miza, pentru ca Ana Ivanovic pierduse matematic sansa de a merge in semifinale, asa ca am vazut o lipsa de concentrare de ambele parti ale fileului. Si pentru ca trebuia totusi sa exista o castigatoare, aceasta a fost Ana Ivanovic. Simona Halep trece insa mai departe, in semifinale, unde o asteapta Agnieszka Radwanska (Polonia).

Doua lucruri au fost remarcabile in jocul Simonei: serviciul extrem de eficient (67% procentaj primul serviciu, 6 asi), dar si lipsa de concentrare in anumite momente-cheie ale partidei, mai ales dupa ce a cistigat setul 2.

Meciul a durat 2 ore si zece minute.

LIVE TEXT realizat de hotnews.ro

Game, set si meci Ana Ivanovic: Halep - Ivanovic 6-7, 6-3, 3-6. Din nou Simona trimite gresit si pierde primul punct din ghem. Sarbaoica puncteaza din nou cu maxim noroc dupa ce mingea trimisa de Ivanovici loveste fileul si cade in terenul Simonei. Ivanovici serveste tare pe serviciul doi si Simona trimite prea lung. Ivanovici trimite puternic in cross si Simona nu poate returna decat in fileu. Meci pentru Ivanovici!

Halep - Ivanovic 6-7, 6-3, 3-5. Simona serveste bine, o plimba pe Ana, insa sarboaica reuseste un passing superb in lung de linie. Ivanovici preseaza si o forteaza pe SImona sa greseasca: 0 - 30. Simona face din nou ce stie mai bine, deschide unghiurile puternic, iar Ivanovici cedeaza punctul. Urmeaza un nou schimb si o noua greseala pentru sarboaica: egalitate la 30. Ivanovici urca la fileu si ataca decisiv. Simona greseste o minge simpla si Ivanovici face break si va servi pentru meci! 3 - 5

Halep - Ivanovic 6-7, 6-3, 3-4. Ivanovici puncteaza prima pe serviciul sau. Simona trimite in fileu urmatoarea minge: 30 - 0. Ivanovici urca la fileu si reuseste sa puncteze din nou. Simona sta bine in teren la urmatorul punct si o obliga pe Ivanovici sa trimita in fileu. Din nou, Simona trimite bine si o forteaza pe sarboaica sa greseasca: 30 - 40. Simona returneaza bine serviciul sarboaicei, insa Ivanovici raspunde cu un lung de linie perfect: 3 - 4.

Halep - Ivanovic 6-7, 6-3, 3-3. Simona isi incepe serviciul cu o dubla greseala, insa reuseste sa castige superb urmatorul punct dupa un schimb foarte lung de mingi. Simona greseste la fileu cu un cross scurt: 15 - 30. Simona trimite lung, aproape de tusa. Ivanovici cere "challange", dar pe reluare se vede ca mingea a muscat tusa: 30 - 30. Ivanovici returneaza lung si o pune in fata pe tabela pe Simona. Simona serveste bine cu al doilea serviciu, insa Ivanovici trimite in fileu: 3 - 3

Meciul a mai pierdut din dramatism si parca jucatoarele nu mai sunt la fel de concentrate. Deja nu mai au miza: Simona Halep si-a asigurat primul loc in grupa, Ana Ivanovic e deja eliminata in detrimentul Serenei Williams pentru ca a pierdut un set

Halep - Ivanovic 6-7, 6-3, 2-3. Ivanovici serveste si puncteaza prima cu un as. 6 - 2 la capitolul asi pentru Simona Halep. Urmeaza un schimb de mingi, insa Halep trimite afara. Simona reuseste un retur perfect si reduce din diferenta, dar la urmatoarea minge trimite direct in fileu: 40 - 15. Superb back-hand din alergare din partea lui Halep si scorul se face 40 - 30. Dubla greseala a sarboaicei si se face egalitate pe tabela. Halep incearca un lung de linie, insa mingea iese putin afara. La urmatoarea minge, Halep returneaza din nou prea lung. Ghem pentru Ivanovici.

Halep - Ivanovic 6-7, 6-3, 2-2. E uimitor serviciul Simonei! Cea mai importanta evolutie in jocul sau de la Wimbledon pina acum. Formidabila munca a depus alaturi de echipa ei.

Simona serveste si puncteaza prima. Simona o plimba pe tot terenul insa greseste uimitor la ultima lovitura, drive-ul sau ducandu-se afara. Ivanovici preseaza, urca la fileu si reuseste inca un punct: 15 - 30. Simona face o dubla-greseala si o pune pe Ivanovici in fata cu doua mingi de break. Romanca sta bine in teren si puncteaza de doua ori, ajutandu-se din nou de un serviciu foarte bun: 40 - 40. Halep serveste puternic si urca in avantaj, insa la urmatoarea minge trimite afara. Din nou Halep serveste foarte bine, din nou urca in avantaj. As si Halep castiga ghemul! 175 km/h!

Halep - Ivanovic 6-7, 6-3, 1-2. Un schimb de mingi spectaculos, cu ultimele doua mingi trimise scurt la fileu. Simona puncteaza cu terenul gol in fata. Ivanovici face o dubla greseala (a opta din meci) si Simona face 30 - 0. Retur bun al Simonei si Ivanovici nu poate trimite peste fileu: 0 - 40. Trei mingi de break pentru Simona! (Ivanovici pare epuizata, in timp ce Simona pare relaxata si ca nu forteaza.) Ivanovici serveste bine, iar Simona trimite afara. 15 - 40. Ivanovici reuseste un contre-pied inteligent si mai reduce din diferenta: 30 - 40. Inca un serviciu bun al sarboaicei, iar Simona trimite in fileu: Egalitate la 40. Ivanovici forteaza si trece in avantaj, insa Simona il anuleaza cu un retur bun. Din nou sarboaica trimite lung, iar Halep returneaza in fileu. Urmeaza un serviciu bun, iar sarboaica reuseste sa-si castige serviciul: 1 - 2

Halep - Ivanovic 6-7, 6-3

Halep - Ivanovic 6-7, 5-3. Ivanovici serveste, insa incepe ghemul cu o dubla-greseala. Simona returneaza perfect al doilea serviciu si puncteaza din nou: 0 - 30.
Ivanovici preseaza si trimite un prim serviciu foarte bun care o pune in dificultate pe Simona: 15 - 30. Sarboaica reuseste apoi un contre-pied frumos si egaleaza pe tabela.

Inca o dubla greseala si Simona poate face breakul, insa la urmatorul serviciu returneaza in fileu: 40 - 40.

Un schimb lung de mingi, insa Simona scapa un back-hand prea lung.

Senzationala minge reusita de Simona! Egalitate dupa ce Simona reuseste o scurta dintr-o extrema a terenului. Ivanovici ajunge direct pe banca dupa ce face o cursa lunga ca sa prinda mingea :)

Dubla greseala acum (a treia in acest ghem) si Simona intra in avantaj. Sansa de break!

Simona preseaza iar Ivanovici returneaza afara. Break pentru Simona! 5 - 3

Halep - Ivanovic 6-7, 4-3. Break Ivanovic! Simona incepe serviciul cu o dubla-greseala, dar revine cu un as si puncteaza si ea. Simona continua cu un al doilea serviciu foarte bun, iar Ivanovici nu poate returna peste fileu. Se face 30 - 15 pentru romanca. Inca o dubla-greseala in dreptul Simonei, urmata apoi de o minge trimisa in fileu de catre romanca. Ivanovici conduce cu 40 - 30. Simona greseste inexplicabil o minge si o trimite in fileu. Ivanovici face re-break! 4 - 3.


Halep - Ivanovic 6-7, 4-2. Ivanovici serveste puternic, dar Simona returneaza perfect, o lasa pe sarboaica fara replica si puncteaza prima. Ivanovici urca la fileu la urmatoarea minge si puncteaza si ea. Ivanovici a castigat 82% din mingile jucate la fileu pana acum. Simona sta bine in teren si reuseste sa puncteze din nou: 15 - 30. Sarboaica nu se lasa si trimita o minge lunga care prinde tusa exterioara. Egalitate la 30. Smash grozav reusit de Simona dupa ce a plimbat-o pe sarbaoica pe tot terenul. Ivanovici trimita o scurta inspirata, Simona returneaza, insa sarbaoica reuseste un passing bun: 40 - 40. Ivanovici serveste puternic si trece in avantaj dupa ce romanca trimite prea lung.  Simona trimite din nou gresit si Ivanovici isi castiga serviciul cu mari emotii: 4 - 2 pentru Halep.

Halep - Ivanovic 6-7, 4-1. Asta e Simona pe care o cunoastem! Simona serveste, insa returneaza o minge in afara. Vine randul lui Ivanovici sa trimita prea lung, iar tabela arata 15 - 15. Halep trece in avantaj si forteaza si mai tare cu serviciul intai: 40 - 15. As! si Simona face ghemul. 4 - 1

Halep - Ivanovic 6-7, 3-1. Break Simona!

Greseala mare a sarboaicei care trimtie afara desi avea tot terenul gol in fata: 0 - 15. Simona trimite urmatoarea minge afara, iar egalitatea pe tabele se restabileste. Simona trimite superb in lung de linie, dar Ivanovici contesta decizia arbitrilor. Reluarile arata ca mingea a muscat tusa: 15 - 30 pentru Simona. Ce punct! Un schimb superb de mingi, lovituri ale Simonei in extreme si in lung de linie, insa Ivanovici returneaza tot. In cele din urma greseste si Simona se afla in fata breakului. 15 - 40. Serviciu in forta al sarboaicei care reduce din diferenta. 30 - 40. Dubla greseala si Simona face break-ul! 3 - 1

Iata si statisticile primului set, cu cifre excelente la primul serviciu al Simonei (77%). Setul a fost decis de loviturile castigatoare ale Anei Ivanovic (16 - 11).


Halep - Ivanovic 6-7, 2-1. Simona serveste, iar dupa primele mingi scorul era 15 - 15. A urmat apoi o minge trimisa in lung de linie de Simona care o forteaza pe Ana sa trimita afara. Se face 40 - 15 dupa o alta minge trimisa de Simona cu reverul in lung de linie. Un serviciu bun (173 km/) si Simona castiga ghemul


Halep - Ivanovic 6-7, 1-1. Halep pare in continuare usor deconectata. Iar ultimul punct a fost o bijuterie, cu o scurta ajunsa de Ivanovic si un contre-pied nereusit.

Simona lupta pe serviciul sarboaicei si puncteaza prima. Ivanovici revine si o forteaza pe Simona sa trimita lung dupa linia de fund. 15 - 15. Ivanovici serveste puternic si pe serviciul secund, iar Halep trimite in fileu. Un schimb lung de mingi, iar Ivanovici reuseste punctul dupa un demi-vole superb: 40 - 15 pentru sarboaica. Punct superb castigat de Ivanovici dupa un schimb scurt la fileu cu Simona. Dupa lovitura decisiva, Ivanovici s-a prabusit pe spate, insa s-a ridicat sambind. 1 - 1

Halep - Ivanovic 6-7, 1-0. Serveste Halep si puncteaza prima cu un as. Urmeaza apoi o lovitura decisiva pe contre-pied si se face 30 - 0. Halep gresetse insa, urmatoare minge, insa la fel face si Ivanovici cu lovitura urmatoare: 40 - 15. Dubla greseala a lui Halep, insa, si scorul devine 40 - 30.  Urmatorul serviciu insa intra perfect si Ivanovici returneaz ain fileu. 1 - 0 la ghemuri in setul secund.

A inceput setul 2, serveste Halep.

Setul 1: Halep - Ivanovic 6-7 (7-9 in tie-break). Simona a fost condusa cu 5-2 in tie-break, dar a reusit sa revina si sa egaleze. A avut chiar si minge de set, dar Ivanovic a fost mai stapina pe ea. Ce s-a intimplat insa cu Simona, ce a dus la caderea din primul set pe care l-a avut in mina cu 5-2? Poate o relaxare prematura, poate oboseala, poate lipsa reala de miza? Ea, Fissette si Virginia Ruzici vor avea de reflectat dupa meci

  • TIEBREAK Setul 1: Halep - Ivanovic: 7-9. Set Ana Ivanovic!

Halep - Ivanovic 6-6. Ce va spuneam? Halep a ramas in meci cu doua servicii exceptionale. Asteptam tie-break-ul, sa vedem cine are nervii mai puternici.

TIEBREAK: Halep - Ivanovic: 1-1.

Halep - Ivanovic 6-6. Ce va spuneam? Halep a ramas in meci cu doua servicii exceptionale. Asteptam tie-break-ul, sa vedem cine are nervii mai puternici.

  • Hmmm, Simona pare cazuta, dupa 4 game-uri consecutive pierdute. Dar sa nu ne grabim, constanteanca e prea puternica pentru o infringere fara lupta

Halep - Ivanovic 5-6. Revenire uluitoare a sarboaicei, cu 4 game-uri consecutive castigate. Ivanovici ia primele puncte serviciul sau. Simona pare ca nu se mai concentreaza la fel de bine si rateaza o minge simpla de langa fileu. Revenire buna a Simonei si cu un backhand superb pe pas inapoi al sarboaicei reuseste sa reduca din diferenta. Simona trece in ofensiva, o plimba pe Ivanovici pe teren, dar greste lovitura decisiva si o trimite in fileu. Inca o greseala si Ivanovici se impune pe serviciul sau: 5 - 6

Halep - Ivanovic 5 - 5. Simona serveste pentru a doua oara pentru set si punteaza prima cu o superba combinatie de backhand-uri. Ivanovici revine insa si ia in urcare o minge pe care o trimite in colt: 15 - 15. Simona trimite lung, aproape de tusa, iar sarboaica nu mai poate trimite peste fileu. Simona serveste bine, insa Ivanovici trimite direct pe tusa si face 30 - 30. Inca o lovitura superba a lui Ivanovici si sarbaoica trece in avantaj. Forehand-ul sarboaicei functioneaza aproape perfect. Ivanovici o inghesuie pe Simona pe rever si face break-ul. Egalitate 5 - 5.

Halep - Ivanovic 5-4. Revenire a Anei Ivanovic, cu doua ghemuri consecutive. Ivanovici serveste, insa dupa un schimb de mingi mai lung Simona puncteaza prima in ghem. Un alt schimb de mingi, iar Simona puncteaza cu un forehand fantastic in lateral. 0 - 30. Arbitrii striga "out" la o minge a Simonei, romanca cere challange, iar pe reluare se vede ca mingea a muscat linia la milimetru. Al treilea challange bun cerut de Simona. Mingea se rejoaca. Alt schimb lung de mingi, insa Simona nu mai reuseste sa prinda terenul. La fel se intampla si la urmatoare minge: 30 - 30. Ivanovici serveste, Simona returneaza, urmeaz un schimb de mingi in colturile terenului, dar romanca nu reuseste sa treaca mingea peste fileu la o lovitura: 40 - 30. Scenariul se repeta si Ivanovici castiga ghemul: 5 - 4.

  • In ciuda scorului general favorabil, Simona pare nemultumita si se cearta pentru fiecare greseala.E clar ca si-a stabilit un standard extrem de inalt, dar nu trebuie sa fim surprinsi: e absolut evident ca Simona a investit enorm de multa munca in ultimele 2,5 luni de la Wimbledon in pregatirea fizica si in tehnica, mai cu seama la serviciu. De aceea e atit de exigenta cu ea insasi.

Halep - Ivanovic 5-3. Break Ivanovic

Romanca a servit pentru set cu mingi noi, insa Ivanovici puncteaza prima in ghem. Simona este neatenta si dupa doua greseli se face 0 - 40 pentru sarboaica. Urmeaza un serviciu bun, insa, si Ivanovici returneaza in fileu: 15 - 40. Un alt serviciu foarte bun al Simonei, iar Ivanovici returneaza prea slab si Halep puncteaza: 30 - 40. Simona serveste bine (dupa un challange solicitat si acordat pe buna dreptate) si reuseste sa egaleze: 40 - 40. Ivanovici se regaseste, reuseste un retur formidabil si trece in avantaj. Halep returneaza urmatoarea minge in fileu, iar Ivanovici reuseste din nou un re-break: 5 - 3.

Halep - Ivanovic 5-2 Sarbaoica serveste slab, Simona returneaza bine, insa la al doilea schimb romanca trimite in afara. Simona apasa pe acceleratie si o plimba din nou pe Ivanovici dintr-o parte intr-alta. Egalitate pe tabela la 15.

Ivanovici returneaza afara si Simona face 30. La capitolul erori nefortate sarbaoica conduce cu 12 la 4.

Urmeaza o dubla greseala a sarboaicei si SIMONA se afla in fata unui nou break. Ivanovici serveste puternic, insa, iar Simona returneaza afara 30 - 40

Urmeaza apoi un schimb de mingi si Ivanovici serveste afara. Break Simona si cu scorul de 5 - 2 romanca se califica de pe primul loc din grupa.

Halep - Ivanovic 4-2. Halep serveste pentru ghemul care ar trimite-o in semifinale de pe prima pozitia din grupa si face primul punct. Ivanovici egaleaza dupa o eroare a romancei si trece in avantaj dupa un forehand superb in cross.

Simona serveste puternic, Ivanovici nu poate returna convingator si romanca egaleaza.

Ivanovici profita de un retur mai slab al Simonei si trece in fata cu 40-30. Din nou striga "Haide!" pentru curaj.

Simona greseste si Ivanovici face re-break: 4 - 2

Halep - Ivanovic 4-1. Halep serveste pentru ghemul care ar trimite-o in semifinale de pe prima pozitia din grupa si face primul punct. Ivanovici egaleaza dupa o eroare a romancei si trece in avantaj dupa un forehand superb in cross.

Simona serveste puternic, Ivanovici nu poate returna convingator si romanca egaleaza.

Ivanovici profita de un retur mai slab al Simonei si trece in fata cu 40-30. Din nou striga "Haide!" pentru curaj.

Simona greseste si Ivanovici face re-break: 4 - 2

Halep - Ivanovic 3-1. Simona serveste, insa Ivanovici returneaza inteligent in colt si castiga primul punct din ghem. Urmeaza inca o minge trimisa de Simona in fileu si sarboaica are 0 - 30 pe serviciul Simonei. Un schimb lung de mingi si Ivanovici finalizeaz apunctul cu o scurta amplasata inteligent. Se face 0 - 40, insa Halep reuseste sa rupa ritmul si sa castige cu o directa trimisa in colt: 15 - 40. Simona serveste senzational si apoi o alearga pe Ivanovici dintr-un colt in altul pana puncteaza: 30 - 40. Un alt serviciu bun si Simona egaleaza la 40.

Din nou Simona trimite spectaculos spre tusa laterala si Ivanovici nu reuseste sa returneze peste fileu. Halep serveste puternic si fructifica returul slab al sarboaicei. 3 - 1

Halep - Ivanovic 2 - 1, break Simona! Ivanovici serveste bine si apoi o plimba pe Simona cu lovituri lungi dintr-o parte in alta a terenului. Se face 15-15 dupa doua schimburi lungi in care fiecare jucatoare a trecut de la defensiva la ofensiva. Simona reuseste o lovitura directa in lung de linie si o lasa pe Ivanovici impietrita intr-un colt, insa la urmatoare lovitura nu reuseste sa returneze serviciul peste fileu: 30-30. Sarboaica isi fructifica al doilea serviciu cu o lovitura puternica pe corpul Simonei si face 40-30. Ivanovici serveste puternic, Simona returneaza in fileu dar contesta decizia arbitrilor. Pe reluare se vede ca a avut dreptate si Ivanovici face apoi o dubla greseala: 40-40. Sarboica greseste apoi si returneaza in fileu una din loviturile Simonei si romanca are avantaj. Ivanovici returneaza afara si Simona face primul break.


Halep - Ivanovic 1 - 1.
Halep serveste, insa Ivanovici returneaza foarte agresiv si castiga primul punct pe serviciul romancei. Simona egaleaza si trece mai apoi in avantaj: 30-15. Serviciul functioneaza bine, insa Ivanovici reuseste sa prinda linia cu un backhand superb: 40-30. Ivanovici nu reuseste insa la urmatorul schimb sa returneze peste fileu. Simona face 1-1

Halep - Ivanovic: 0 - 1. Ivanovici serveste prima in meci si reuseste sa-si adjudece primele trei puncte. La 0-40, Simona revine si puncteaza apoi. Ivanovici reuseste ulterior sa castige primul ghem dupa un schimb putin mai lung.

- A inceput meciul, cu Ana Ivanovic la serviciu.

- Ultima pauza scurta inainte de inceperea meciului. Hai Simona!

- Halep si Ivanovici se incalzesc. Ambele sint imbracate in negru, sarboaica are in plus fata de Simona o sapca

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri