Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Eveniment

Unirea Hotel & SPA împlineşte 47 de ani

GALERIE
Hotel Unirea - 47 ani (20)Hotel Unirea - 47 ani (46)Hotel Unirea - 47 ani (104)Hotel Unirea - 47 ani (10)
  • Hotel Unirea - 47 ani (20)
  • Hotel Unirea - 47 ani (46)
  • Hotel Unirea - 47 ani (104)
  • Hotel Unirea - 47 ani (10)
- +

De-a lungul anilor, Unirea Hotel & SPA v-a susţinut în organizarea celor mai importante evenimente şi s-a bucurat alături de dumneavoastră la fiecare dintre ele. Cu fiecare ocazie, Hotel Unirea v-a deschis porţile cu nerăbdare şi v-a pregătit, cu dedicare, cele mai bune bucate.

Acum, este rândul lor să sărbătorească: Unirea Hotel & SPA a împlinit 47 de ani, o vârstă când experienţa îşi spune cuvântul.

De 47 de ani, acesta este locul în care clienţi şi angajaţi şi-au petrecut momente importante din viaţă.  Unirea înseamnă mai mult decât un simplu hotel; este o experienţă complexă, potrivită atât turiştilor care vin pentru relaxare, cât şi celor care călătoresc în interes de afaceri. Centrul de conferinţe cuprinde zece săli dotate cu tehnologii de ultimă oră şi pot fi aranjate după preferinţa clienţilor. Centrul SPA este locul ideal pentru relaxare. Cele două restaurante din incinta hotelului, Restaurant Unirea şi Restaurant Panoramic, sunt ideale pentru orice moment de sărbătoare: petreceri, nunţi, botezuri sau mese delicioase savurate alături de cei dragi.

Atunci când vorbim de Viaţa la Unirea, vorbim despre excelenţa serviciilor adresate oaspeţilor, dar şi despre o atentă grijă faţă de angajaţi. Cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie hotelul sunt profesionalism şi respect faţă de angajaţi, lucru cu care sunt de acord şi cei din echipa Unirea. Întrebaţi despre experienţa lor la Unirea, cei 150 de angajaţii au confirmat că Unirea este „un loc unde pot evolua profesional”, „o companie serioasă”, un loc caracterizat de „corectitudine şi profesionalism”.

 Aceştia au povestit despre Viaţa la Unirea descriind-o drept „o echipă ca un lanţ: o verigă o ţine pe alta”, „un colectiv unit”, „o echipă deschisă, prietenoasă”.  Mulţi dintre angajaţi au o experienţă de peste 20 de ani  în colectivul hotelului. Pentru aceştia, Unirea este locul unde au crescut la nivel personal şi profesional, s-au bucurat de stabilitate, respect şi corectitudine.

Pentru clienţii hotelului, Viaţa la Unirea a însemnat multe momente memorabile petrecute la nunţi, botezuri sau alte petreceri. Echipa Unirea le-a fost alături de fiecare dată pentru a se asigura de succesul evenimentelor. Iată câteva dintre testimonialele clienţilor care şi-au organizat Nunta la Unirea:

Evenimentul a fost organizat peste aşteptări. Mâncarea a fost foarte bună; toate preparatele au fost pe gustul meu şi al invitaţilor. Eu sunt bucătar la un restaurant din apropiere şi toată mâncarea a fost ok. Atmosfera frumoasă, servirea eficientă. Raportul calitate preţ foarte bun.

Evenimentul a fost foarte bine organizat. Programul, meniul au fost respectate exact aşa cum am discutat şi s-a scris pe fişa de eveniment. Mâncarea foarte bună; nu am auzit de la invitaţi nicio nemulţumire. Tortul a ieşit exact cum am discutat. Servirea foarte ok, ospătarii prompţi. Ni s-au îndeplinit toate dorinţele. Un raport calitate-preţ foarte bun.

Am primit toate informaţiile de care aveam nevoie referitoare la program şi la organizarea evenimentului. Referitor la mâncare, am primit numai laude de la invitaţi. Tortul foarte bun, poate cel mai apreciat dintre toate. De la echipa de vânzări am primit recomandări. Am ales Unirea pentru calitate, sală, mâncarea foarte bună. A fost cea mai bună alegere.

Unirea Hotel & SPA mulţumeşte tuturor oaspeţilor care i-au trecut pragul şi celor care fac sau au făcut cândva parte din echipă. La aniversarea de 47 de ani, echipa hotelului îşi reface promisiunea de a se ridica mereu la înălţimea aşteptărilor clienţilor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri