Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

VIDEO Steaua a fost eliminata de Ludogoret dupa lovituri de departajare

GALERIE
steaua bucuresti
  • steaua bucuresti
- +

LIVE TEXT realizat de hotnews.ro

VIDEO AICI

Incep loviturile de la 11 m

    Moti trage primul pentru Ludogoret si inscrie 2-1 la general
    Keseru executa primul pentru Steaua si marcheaza. Moti a fost pe minge 2-2 la general
    Trage Wanderson si apara Arlauskis. Sansa importanta pentru Steaua 2-2
    Trage Parvulescu si apara Moti. Sansa irosita 2-2
    Inscrie Hamza pt 3-2
    Bate Szukala si inscrie 3-3
    Gol Ludogoret 4-3
    Bate Adi Popa 4-4

Urmeaza ultima repriza de prelungiri

min 120 Lovitura libera pentru Steaua. Executa Stanciu si trimite putin peste. O buna oportunitate ratata de Steaua. FINAL de partida. Urmeaza lovituri de departajare

min 118 Rosu pentru portarul lui Ludogoret. Varela a scapat singur spre poarta bulgarilor, dar a fost faultat de Stoianov. Bulgarii au efectuat toate schimbarile, iar poarta bulgarilor va fi aparata de Cosmin Moti

min 112 Breveld suteaza de la distanta dar si mult peste

min 110 Echipele sunt obosite si au slabit ritmul. Ambele echipe par ca asteapta loviturile de la 11 m

    4-5 raportul cartonaselor galbene


Doua reprize de prelungiri

min 102 Ocazie Steaua. Keseru trimite o centrare-sut care se scurge prin fata portii si trece putin pe langa poarta

min 97 Doua faze de poarta de ambele parti cu Popa si Hamza care au sutat periculos.

min 95 Steaua pare "rupta" intre linii, varfurile fiind izolate in atac

min 92 Ocazie mare Ludogoret. Arlauskis scoate de sub bara "capul" lui Moti

min 91 A inceput prima repriza de prelungiri. Galca trebuie sa schimbe rapid ceva in jocul Stelei

Repriza secunda

min 90 GOL Ludogoret. Inevitabilul se produce si Wanderson marcheaza cu un sut superb din afara careului. Este 1-1 la general

min 86 Parvulescu se complica in tusa, pierde mingea, centrare periculoas ain careu, dar sutul trece mult peste. Steaua nu mai conteaza in atac.

min 76 Marcelinho este blocat de Parvulescu in ultima clipa dupa un un-doi frumos in careu

    Cartonasele galbene curg de ambele parti, iar nervozitatea este in crestere.

min 70 "Rezistam la Sofia", spune comentatorul partidei de pe Digisport. Steaua are momente de joc cand pare ca doar asta isi propune. Fiecare centrare in careul nostru provoaca panica. "Lupta Steaua", se aude din tribune.

min 70 "Rezistam la Sofia", spune comentatorul partidei de pe Digisport. Steaua are momente de joc cand pare ca doar asta isi propune. Fiecare centrare in careul nostru provoaca panica. "Lupta Steaua", se aude din tribune.

min 67 Schimbare la Steaua. Iese Latovlevic si intra Parvulescu

min 63 Bara Steaua. Szukala reia cu capul in bara o centrare venita din stanga in urma unei lovituri libere scoase de incantatorul Sinamartean

min 62 Sinmartean este incantator si singurul juctaor stelist care se ridica la nivelul cerut. Actiunea mijlocasului stelist este oprita prin fault. Dyakov

min 60 Tot bulgarii sunt mai periculosi in atac si insista cu centrari in careu de pe laterale profitand de forma slaba a celor doi aparatori, Latovlevici si Ripa.

min 52 Meciul este intrerupt dupa ce un suporter bulgar a intrat pe teren. Ultrasul nu era suporter al Ludogoret-ului. Reamintim ca echipa lui Moti joaca in Sofia si nu in Razgarad. Mai multi suporteri ai celor de la TSKA Sofia sustin Steaua, galeriile celor doua echipe "militare" fiind infratite.

min 50 Inceput greu de repriza pentru echipa noastra. Presiunea jucatorilor bulgari este tot mai mare.

min 47 Ludogoret incepe in forta si are prima mare ocazie. Misidjan primeste o centrare pe coltul lung, Ripa nici nu se gandeste sa-l jeneze, dar norocul este din nou cu Steaua si mingea trece peste bara transversala
 

min 44 O noua ocazie mare pentru Ludogoret. O minge sutata in fata portii este deviata usor si-l depaseste pe Arlauskis, dar trece usor si pe langa poarta

min 36 Presiune bulgara in aceste momente. Bezjak reia cu capul o centrare, iar o parte a publicului vede gol. Din fericire, mingea s-a scurs pe langa bara. Semne evidente de slabiciune in jocul Stelei pe faza defensiva.

min 32. Ocazie mare Ludogoret. Arlauskis este ingerul pazitor al Stelei si respinge in extremis un sut bine plasat la coltul lung. "Arla" respinge imediat si la faza urmatoare o centrare periculoasa in careu

min 30 Adi Popa patrunde frontal in careu, dribleaza, dribleaza, dribleaza... si nimeni nu ii spune unde este poarta. Inca o ocazie de contraatac irosita in stilul Popa

min 18 Atac prelungit al Stelei, dar Popa incheie cu un sut slab din marginea careului o actiune periculoasa

min 15 Prima ocazie pentru Ludogeret. Actiunea pe partea dreapta a Stelei, Latovlevici este depasit usor, mingea este scoasa in marginea careului, dar sutul bulgarilor este prins usor de Arlauskis

min 6 Ocazie uriasa Steaua. Sanmartean mai afce o magie in partea stanga a atacului stelist, ii paseaza lui Keseru care rateaza liber si nestingherit din coltul careului mic.

min 5. Ghinion pentru Steaua. Tanase s-a accidentat si nu a mai putut continua meciul. Intra Nicusor Stanciu

min 3 Steaua incepe mai ofensiv partida

min 1 Keseru este titular la Steaua in timp ce Hamza este rezerva doar la bulgari

Partida a fost precedata de violente si ciocniri intre suporterii stelisti si fortele de ordine bulgare.

Echipele de start la meciul Steaua Bucureşti - Ludogoreţ Razgrad, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, care se va disputa de la ora 21.45, pe stadionul Vasil Levski din Sofia:


Ludogoreţ Razgrad: Stoianov - Junior Caicara, Terziev, Moţi, Minev - Diakov, Fabio Espinho - Misidjan, Marcelinho, Aleksandrov - Bezjak. Antrenor: Georgi Dermendjiev.

Steaua Bucureşti: Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliță, Breeveld - Ad. Popa, Sânmărtean, Tănase - Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.


© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri